Hvordan få et bedre selvbilde

Har du noen gang lurt på hva som skiller vinnere fra massene? Vitenskapen sier at hovedårsaken til suksess og fiasko i livet er en persons selvbilde. Hvis du lurer på hva selvbilde er eller hvordan du kan skape et bedre selvbilde, er dette webinaret for deg!

Bonus: Når du registrerer deg, vil du få en lenke til å laste ned selvtillit-arket med 7 trinn for å hjelpe deg med å forbedre selvbildet ditt.

ER DETTE WEBINARET FOR DEG?

Se på de forskjellige aspektene av livet ditt og resultatene dine.

Forholdene dine. Inntekten din. Helsen din.

Alt dette er et ytre uttrykk for det sanne bildet du holder i underbevisstheten om deg selv.

Hvis du vil tjene mer penger, få et bedre kjærlighetsliv, være en vellykket bedriftseier eller til og med “slippe” litt vekt, må du skape det bildet.

Er du klar til å endre resultatene og livet ditt ved å endre det synet du har på deg selv?

For å endre livet ditt, må du endre ditt eget selvbilde. Så snart du begynner å tro mer på deg selv, vil alt utenfor også endre seg.

 

Hva vil du lære i dette webinaret:

Sannheten er at du ikke kan overgå selvbildet ditt. Du trenger ikke å jobbe hardere eller lære nye ferdigheter for å få bedre resultater i livet. Du trenger rett og slett et bedre selvbilde!

Om Liss Amdal

Hei, jeg heter Liss Amdal. Jeg jobber som coach og brenner for å hjelpe andre mennesker for at de skal kunne endre livet sitt, tankesettet sitt og få bedre resultat. Som profesjonell helikopterpilot med over 20 års erfaring er jeg god på å løfte, navigere og styrke mennesker. (Hvis jeg kan få en maskin på 3700 kg til å fly, kan du) Du kan stole på at jeg vet nøyaktig hvordan jeg kan hjelpe deg med å sikte høyere enn du kan forestille deg.

Jeg jobber med å coache folk og vise de hvilke teknikker, praksis og vitenskapelig beviste metoder, som skaper mer rikdom, helse og lykke.

REFERANSER