Slide 1

JEG HJELPER FOLK MED Å FINNE OG BRUKE SITT VIRKELIGE POTENSIALE SLIK AT DE KAN LEVE DET LIVET DE ØNSKER!

HVORDAN SKAPE ET SELVBILDE AV EN VINNER

Få med deg dette webinaret med Liss Amdal, Lifecoach og Proctor Gallagher Institute konsulent

HVEM ER JEG?

Hei, jeg heter Liss Amdal. Jeg jobber som coach og brenner for å hjelpe andre mennesker for at de skal kunne endre livet sitt, tankesettet sitt og få bedre resultat. Som profesjonell helikopterpilot med over 20 års erfaring er jeg god på å løfte, navigere og styrke mennesker. Du kan stole på at jeg vet nøyaktig hvordan jeg kan hjelpe deg med å sikte høyere enn du kan forestille deg.

Jeg jobber med å coache folk og vise de hvilke teknikker, praksis og vitenskapelig beviste metoder, som skaper mer rikdom, helse og lykke.

SELF-CONFIDENCE CHEAT SHEET

Hvordan få bedre selvtillit og lage deg et selvbilde av en som vinner i 7 enkle steg. Når du tror på dine evner og legger ned det arbeidet som trengs, kan du gjøre så utrolig mye mer enn du tror. For å lykkes, må du ha tillit til at du kan gjøre det.

COACHING PROGRAMMER


Jeg vil gjerne fortelle deg en hemmelighet. Hvis du kunne forstå hva du virkelig er i stand til, ville du blitt forbauset. Alt du kan forestille deg at du kan være, gjøre eller ha, kan bli til virkelighet. Så hvorfor nøyer du deg med det du har for øyeblikket? Er du klar for å oppdage miraklene du kan oppnå? Dette programmet vil vise deg hvert steg på veien.

REFERANSER

LAST NED

SELF-CONFIDENCE CHEAT SHEET

Bruk sjekklisten nå for å oppdage den mentale prosessen olympierer og visjonærer bruker for å gjøre sine mål og drømmer til virkelighet.